3D letters kopen bij Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen en snijden van producten. 3D letters worden gemaakt met behulp van onze CNC gloeidraad snijmachine. Wij verwerken voornamelijk EPS voor het CNC snijden van onder andere letters, cijfers en andere vormen. U kunt 3D letters kopen bij Jules Dock Shaping. Wij kunnen uw ontwerp tot in de kleinste details uitsnijden met behulp van onze gloeidraad snijmachine. De prijs is afhankelijk van het aantal productie-uren. Wij hanteren een standaard productie-uurtarief van €50,- per uur. Stuur uw ontwerp op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het snijden van uw 3D letters.

3D letters kopen en laten maken via CNC snijden

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen en snijden. Onze CNC gloeidraad snijmachine is uitermate geschikt voor het CNC snijden van letters, cijfers en andere vormen. Bij Jules Dock Shaping kunt u uw 3D letters kopen en op maat laten maken. Heeft u een interessant ontwerp? Neem dan contact op voor de verschillende mogelijkheden. Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kan Jules Dock Shaping uw 3D letters, cijfers en andere vormen CNC snijden tegen een aantrekkelijk tarief.

Waarom Jules Dock Shaping?

CNC snijden bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers
Laat door Jules Dock Shaping uw 3D vormen CNC snijden. Door onze ervaring en nauwkeurige snijmachine, garanderen wij u een mooi eindresultaat. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke houtsoort geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl. Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op