Blow up kunst laten maken bij Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een freesbedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen en snijden van producten. Wij verwerken materialen zoals o.a. verschillende houtsoorten, kunststoffen en schuimen. Voor blow up kunst gebruiken wij meestal EPS (piepschuim) of PIR en PUR (isolatieschuim) om uw product te realiseren.PIR en PUR schuim zijn, ten opzichte van EPS, relatief duurdere materialen met een gesloten celstructuur. Dit laat zich echter uitstekend frezen en nabewerken. De productieprijs is afhankelijk van de complexiteit van het model en het formaat. Grote objecten kosten uiteraard meer freestijd en voorbereiding dan kleine objecten. Voor het realiseren van grote objecten verlijmen wij geregeld verschillende blokken of gefreesde stukken op elkaar. De lijmnaden die hieruit ontstaan worden vanzelf weggewerkt als uw product naderhand nog gecoat of gewrapt wordt.

Blow up kunst maken met een modern machinepark

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen uit hout, kunststof en schuim. Daarnaast beschikken wij over een CNC gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS. Het maken van blow up kunst en objecten uit schuim is uitgegroeid tot een specialisme van Jules Dock Shaping. Dankzij de computergestuurde CNC freesmachines is het mogelijk om 3D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen.Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kunt u bij Jules Dock Shaping blow up kunst laten maken.

Waarom Jules Dock Shaping?

CNC frezen bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers
Jules Dock Shaping biedt de mogelijkheid om uw blow up kunst te maken. Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u producten van de hoogste kwaliteit. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welk materiaal geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op