CNC Frezen Hout

Jules Dock Shaping is een freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Op zoek naar een bedrijf dat voor u hout freest? Wij CNC frezen hout in allerlei afmetingen en verschillende materialen. Wij werken met de meeste bekende houtsoorten zoals MDF, Multiplex, OBS en Spaanplaat. Uiteraard zijn ook andere houtsoorten mogelijk zoals hardhout materialen en exotische houtsoorten zoals Abachi. Bekijk hier een project dat gefreesd is uit Abachi hout!

Wij frezen hout voor diverse toepassingen. Zo kunt u denken aan de decor- en standbouw, kunst, gevelornamenten, sierlijsten, spanten systemen of meubels. Ons werk loopt uiteen van simpele platen contouren tot complexe 3D houten mallen. Ons CNC freeswerk in hout is te onderscheiden in twee segmenten: 2D plaat frezen en 3D vormen. 

 

3D vormen

Met onze kundige medewerkers kunnen wij ook complexe 3D vormen uit hout frezen. Wij beschikken over 3 freesmachines met een groot bereik dat houten ornamenten, complexe mallen en nog veel meer kan frezen. Wij frezen 3D objecten in houtsoorten zoals MDF en eiken. De objecten kunnen wij direct uit massieve blokken frezen of door middel van het verlijmen van meerdere houten platen.

2D plaat frezen

2D plaat frezen bestaat uit contouren en boren van platen. Wij kunnen dit uitstekend frezen met onze plaat freesmachine. Onze maximale plaatlengte die wij in één freesbeweging kunnen halen is maar liefst 6,5 meter. Met 2D plaat frezen kunnen wij in verschillende soorten hout frezen voor uw spanten, meubels, en decorbouw of eigen ontwerp. Dit kan zowel voor enkelstuks productie als serie productie.

Materialen

Jules Dock Shaping maakt gebruik van kwalitatief hout. Dit hout bewerken wij hoofdzakelijk met onze CNC freesmachines. Naast het frezen kunnen wij ook boren en zagen om zo snel de gewenste afmetingen te krijgen. Met onze medewerkers, hout en machines produceren wij uw product in hoge kwaliteit. De verschillende soorten hout waarmee wij producten produceren kunt u hieronder vinden.

 • MDF
 • HDF
 • Multiplex
 • OSB
 • Spaanplaat
 • Abachi
 • Eiken
 • Verschillende soorten hardhout
 • Voor meer mogelijkheden kunt u ons bellen of mailen.

 

Over Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is als specialist in het bewerken van hout gevestigd in Dordrecht. Jules Dock Shaping is trots op haar uitgebreide en geavanceerde machinepark. In onze fabriek in Dordrecht hebben we drie CNC freesmachines staan en een CNC gloeidraad snijmachine. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dat betekent dat onze freesmachines aangestuurd worden door computers. Naast het frezen van hout bieden wij nog enkele andere diensten aan. Zo kunnen wij materialen als schuim en kunststof CNC frezen. Ook kunnen we producten voor u nabewerken, u adviseren en modellen en tekeningen voor u optimaliseren. Onze freesmachines staan onder controle van vakkundige medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat. Verder geniet u door te kiezen voor Jules Dock Shaping van de volgende voordelen:

 • Alle mogelijkheden qua vormen en omvang;
 • Vrijblijvende offerte binnen 72 uur;
 • Aantrekkelijke tarieven.

Vraag een offerte aan!

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke houtsoort geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Vraag gerust meer informatie aan of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op +31 (0)85 065 31 45, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Bel ons voor meer informatie   Neem contact met ons op