Hout laten frezen bij Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen van producten. Wij verwerken verschillende houtsoorten zoals MDF, gekleurd en ongekleurd, Multiplex, OBS en Spaanplaat. Uiteraard zijn ook andere houtsoorten mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

U kunt hout laten frezen voor verschillende toepassingen. U kunt hierbij denken aan 2D plaat-freeswerk, dat veel wordt gebruikt in de decor- en standbouw. Ook frezen wij met regelmaat door-en-door gekleurd MDF, dit wordt vaak gebruikt voor evenementen en kunstwerken. Onze plaatfreesmachine heeft een lengte van 6,5 meter en kan platen tot wel 15 centimeter dik frezen.

Ook kunt u denken aan houten mallen voor het 3D vormen van kunststof of metalen platen, 3D gefreesd hout wordt meestal gerealiseerd door verschillende platen op elkaar te verlijmen. Zo frezen wij onder andere ook onderdelen voor jachtbouw, waarbij vaak twee of meerdere platen op elkaar verlijmd moeten worden om bijvoorbeeld de juiste dikte van een kielvin of roerblad te verkrijgen.

Hout laten frezen met een uitgebreid machinepark

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen uit hout, kunststof en schuim. Daarnaast beschikken wij over een gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS. Dankzij de computergestuurde freesmachines is het mogelijk om 3D en 2D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen. Hout laten frezen kan op al onze machines, van kleine onderdelen tot platen van wel 5 of 6 meter lang!

Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kan Jules Dock Shaping uw producten maken tegen een aantrekkelijk tarief.

Waarom Jules Dock Shaping?

Frezen en snijden bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers

Laat door Jules Dock Shaping uw hout frezen! Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u een mooi eindresultaat. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op met ons!

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke houtsoort geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op