Blowups maken

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u uw blowups kan frezen? Jules Dock Shaping richt zich volledig op CNC frezen en snijden van blowups. Beschikt u over een object of product die uit wilt laten vergroten? Dan is Jules Dock Shaping hét bedrijf voor u.

Een blow-up of mock-up model is een uitvergroting van een bestaand product, logo of object en is de ideale manier om uw product of naam onder de aandacht te brengen bij nieuwe klanten. Dit kan bijvoorbeeld op beurzen, evenementen of met een weersbestendig model bij de entree van uw bedrijf. Wij kunnen uw blowup in allerlei verschillende materialen produceren. Bekijk hier een aantal projecten die zijn uitgevoerd of neem voor meer informatie over het produceren van blowups contact met ons op.

 

Technieken en materialen

Met behulp van haar uitgebreide machine park en ervaring is Jules Dock Shaping in staat om bijna iedere gewenste 3D vorm te produceren uit piepschuim, PUR hardschuim, glasvezel of kunststof. In overleg met de klant wordt de vorm en schaalgrootte van het object bepaald en omgezet naar het te produceren 3D model. Vervolgens wordt de gewenste levensduur en kwaliteit afgestemd. Ruwweg is een onderscheid te maken in een model dat jaren meegaat en een model dat geschikt is voor eenmalig gebruikt. Na productie van het model kan deze in iedere gewenste kleur worden opgeleverd waarbij het ook mogelijk is om extra details aan te brengen met behulp van stickers of airbrush. Deze productiewijze kan niet alleen worden toegepast voor eenmalige blow-ups maar kan ook worden uitgevoerd voor de productie van spectaculaire speeltoestellen en kunstwerken voor zwembaden en themaparken.

Doordat Jules Dock de mogelijkheid heeft om uw blow-up of model in meerdere materialen en kwaliteiten te produceren is het bijna altijd mogelijk om uw idee binnen het gewenste budget te produceren. Over het algemeen geldt dat de prijs zal toenemen bij een hoger detailniveau en gewenste levensduur. Ook het leveren van een half-fabricaat is mogelijk, vervolgens kan het 3D object  door de klant zelf kan worden afgewerkt middel een glaslaminaat of Polyurethaan coating. Hieronder vind je onze materialen die wij gebruiken voor het produceren van onder andere blowups.

  • EPS (piepschuim)
  • PIR
  • PUR
  • XPS
  • Polyester
  • Hout

Over Shaping

Jules Dock Shaping is als specialist in het produceren van blowups gevestigd in Dordrecht. In onze fabriek in Dordrecht hebben we drie CNC freesmachines staan en een CNC gloeidraad snijmachine. Gezamenlijk of afzonderlijk stellen deze machines ons in staat om snel grote objecten te frezen. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dat betekent dat onze snij- en freesmachines aangestuurd worden door computers.

Naast het produceren van blowups bieden wij nog enkele andere diensten aan. Zo kunnen we materialen als hout en kunststof CNC frezen. Ook kunnen we producten voor u nabewerken, u adviseren en modellen en tekeningen voor u optimaliseren. Onze freesmachines staan onder controle van vakkundige medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat. Verder geniet u door te kiezen voor Jules Dock Shaping van de volgende voordelen:

  • Alle mogelijkheden qua vormen en omvang;
  • Vrijblijvende offerte binnen 72 uur;
  • Aantrekkelijke tarieven.

Vraag een offerte aan!

Kies voor Jules Dock Shaping om uw blowup te frezen! Vraag gerust meer informatie aan of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op +31 (0)85 065 31 45, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op