Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een freesfabriek gevestigd in Dordrecht. Hier CNC frezen wij producten voor een breed scala aan verschillende markten en toepassingen. Zo produceren wij pluggen, mallen, modellen, prototypes en kunstwerken uit diverse materialen vanuit digitale tekeningen. Wij werken nauw samen met onze andere afdelingen binnen Jules Dock Group. Zo zijn wij in staat u op elk vlak te ondersteunen.

  • Pluggen en mallen
  • EPS
  • Hotspray
  • Composieten
  • Afwerking

Door gebruik te maken van drie CNC freesmachines en een CNC gloeidraad snijmachine,  zijn onze mogelijkheden aanzienlijk. De afmetingen van onze machines staan hieronder weergeven (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen CNC freesmachines:

  • 7,5 x 4 x 2,5 m
  • 6,5 x 2 x 0,15 m
  • 2,5 x 1,4 x 0,3 m

Afmeting CNC snijmachine

  • 5 x 1,3 x 2,1 m

Geen afmeting is ons te gek. Het komt regelmatig voor dat er producten gefreesd moeten worden die het bereik van de CNC freesmachines overschrijden. Dit lost Shaping op door deze producten op te delen en de gefreesde segmenten aan elkaar te koppelen.

Jules Dock Shaping levert naast CNC frezen en EPS snijden ook andere diensten, waaronder het nabewerken van uw product en het geven van vrijblijvend advies.

Jules Dock Shaping denkt ook graag met u mee om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn voor uw product. Op basis van een vrijblijvende productanalyse geven wij advies over eventuele optimalisatie van uw 3D model of tekening.

CNC FREZEN

Shaping freest diverse schuimen, kunststoffen en houtsoorten.

EPS SNIJDEN

Shaping snijdt letters, cijfers en allerlei andere contouren.

NABEWERKEN

Shaping is in staat om gefreesde producten hoogglanzend af te werken.

ADVISEREN

Shaping denkt graag mee en biedt vrijblijvend advies over product en materiaal.

OPTIMALISEREN

Shaping kan uw 3D model of tekening analyseren en optimaliseren voor productie.

BEZORGEN

Shaping heeft de mogelijkheid uw gefreesde producten op locatie af te leveren.

Bekijk hieronder een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd. Op de projecten pagina vindt u al onze projecten die wij door de jaren heen hebben opgeleverd.

Jules Dock

Jules Dock Shaping is onderdeel van Jules Dock Group, die naast Jules Dock Shaping bestaat uit Jules Dock Development en Jules Dock Composites. Door een integrale aanpak en directe betrokkenheid van de andere bedrijfstakken binnen Jules Dock, worden al vroeg belangrijke aspecten zoals malbouw- en productietechniek meegenomen in uw project. Ons team zorgt hierbij voor een creatieve, flexibele en oplossingsgerichte vertaalslag van idee naar praktisch product, wat de doorlooptijd van uw project sterk reduceert. Meer informatie over Jules Dock en de verschillende bedrijfsonderdelen is terug te vinden op de bedrijfsspecifieke website.