Jules Dock Shaping is gevestigd in Capelle aan den IJssel. LOCATIE FREESFABRIEK AANVRAAG VRIJBLIJVENDE PRODUCTANALYSE EN OFFERTE Shaping beschikt over drie freesmachines van verschillende formaten. FREESMACHINES AANVRAAG VRIJBLIJVENDE PRODUCTANALYSE EN OFFERTE Van grote tot kleine producten, voor elke klus staat een machine klaar. GROOT EN KLEIN AANVRAAG VRIJBLIJVENDE PRODUCTANALYSE EN OFFERTE

Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een freesfabriek gevestigd in Capelle aan den IJssel. Hier frezen wij producten voor een breed scala aan verschillende markten en toepassingen. Door gebruik te maken van drie CNC freesmachines en een CNC gloeidraad snijmachine, waarvan het bereik hiernaast staat weergegeven (lengte x breedte x hoogte), zijn onze mogelijkheden aanzienlijk.

Het komt regelmatig voor dat er producten gefreesd moeten worden die het bereik van de CNC freesmachines overschrijden. Dit lost Shaping op door deze producten op te delen en de gefreesde segmenten aan elkaar te koppelen.

Onze freesactiviteiten dienen tevens ter ondersteuning van ons zusterbedrijf Jules Dock Composites in Rotterdam. Hier worden composietproducten gerealiseerd waarvoor wij regelmatig ondersteunen bij mallenbouw.

Naast het aanbieden van onze freesdiensten zijn wij ook in staat om producten tot een hoogglanzend niveau af te werken.

Naar Jules Dock Composites
jules-dock-shaping_freesmachine_cnc_frezen_1
6500 x 2000 x 150 mm
jules-dock-shaping_freesmachine_cnc_frezen_3
2500 x 1400 x 300 mm
jules-dock-shaping_freesmachine_cnc_frezen_2
5300 x 2000 x 1000 mm
jules-dock-shaping_snijmachine_cnc_eps_snijden
5000 x 1200 x 2100 mm

Jules Dock

Jules Dock Shaping is onderdeel van Jules Dock. Jules Dock is een innovatief en veelzijdig bedrijf gevestigd te Rotterdam. De verschillende Jules Dock-ondernemingen houden zich bezig met uitdagende projecten waarbij de maritieme sector vaak opdrachtgever is. Met een multidisciplinair team weten we vraagstukken op een integrale manier van oplossingen te voorzien en kunnen we bij verschillende fases van het innovatieproject ondersteuning bieden. Meer informatie over Jules Dock en de verschillende bedrijfsonderdelen is terug te vinden op de algemene website.