Uw specialist in CNC frezen in Rotterdam

Beschikt u over producten die u wilt laten CNC frezen in Rotterdam met levering in heel Nederland? Wij zijn een CNC freesbedrijf dat gevestigd is in Dordrecht. Jules Dock Shaping CNC freest producten voor diverse markten en toepassingen. De meerderheid van onze klanten komt uit de stand- en decorbouw. Voor hen frezen wij met regelmaat grote 3D objecten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het CNC frezen en kan u alle soorten diensten voor het CNC frezen van uw producten leveren. Hier valt onder meer het verwerken van materialen onder, waaronder verschillende soorten hout, schuimen of kunststoffen. Als voorbeelden zijn MDF of multiplex platen te noemen, of Dibond en grote 3D objecten uit EPS en PIR. We zijn echter ook bedreven in het produceren van composiet- en betonmallen voor de maritieme sector en de bouw. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor 2D plaat freeswerk. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Wij leveren door heel Nederland

CNC frezen is het computergestuurd bewerken van materiaal met wat een ‘frees’ genoemd wordt. CNC betekent ‘Computer Numerical Control’, en duidt op een computergestuurde regeling van machines. Een frees is een door de freesmachine aangestuurde boor. Deze boor baant zich met een hoge snelheid en een hoog toerental door materiaal heen, een proces dat ‘frezen’ heet. Deze techniek kan worden gebruikt om bepaalde vormen uit materiaal te creëren. jules-dock-shaping_cnc_frezen_pir_kunst_decorbouw_epoxy_coating_giovanni-van-bronckhorst  jules-dock-shaping_cnc_frezen_pir_kunst_decorbouw_epoxy_coating_giovanni-van-bronckhorst  jules-dock-shaping_cnc_frezen_pir_schuim_decorbouw_standbeeld_michelangelo_mozes Jules Dock Shaping kan uw producten CNC frezen in Rotterdam met levering door heel Nederland. Ons bedrijf beschikt over freesmachines die 3 assen tegelijkertijd kunnen aansturen: van links naar rechts, van voor naar achter en van boven naar beneden.Hierdoor kunnen zowel 2D als 3D vormen machinaal gecreëerd worden. Wij beheersen het CNC frezen dusdanig goed dat we in bijna alle gevallen geen 5-assige CNC freesmachine nodig hebben om het gewenste product te realiseren. Verder beschikt ons bedrijf over een uitgebreid machinepark waar de producten kunnen CNC frezen uit diverse soorten materialen, waaronder hout, kunststof en schuim. Ook beschikt Jules Dock Shaping over een CNC gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS. Onze computergestuurde CNC freesmachines maken het mogelijk zowel 3D als 2D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen.

Waarom producten CNC frezen in Rotterdam bij Jules Dock Shaping?

Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die ons machinepark volledig beheersen. Hierdoor kan Jules Dock Shaping uw producten maken tegen een aantrekkelijk tarief. Tevens is bij ons alles mogelijk qua omvang. Het komt nog wel eens voor dat producten gefreesd moeten worden die het bereik van onze CNC freesmachines overschrijden. Echter lossen wij dit op door deze producten op te delen, en vervolgens de gefreesde segmenten weer aan elkaar te koppelen. Laat uw producten door Jules Dock Shaping CNC frezen te Rotterdam of afgeleverd in heel Nederland. Wij garanderen u een mooi eindresultaat, met behulp van onze ervaren werknemers en onze nauwkeurige machines.

Contact opnemen met Jules Dock Shaping?

Wilt u uw product laten CNC frezen te Rotterdam of omgeving? Kies dan voor Jules Dock Shaping. U kunt via ons contactformulier contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Indien u een offerte aanvraagt ontvangt u deze binnen 48 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)85 065 31 45, of per e-mail via shaping@julesdock.nl. Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op