CNC frezen bij Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een CNC freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het CNC frezen van producten. Wij verwerken materialen zoals o.a. verschillende houtsoorten, kunststoffen en schuimen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld MDF of multiplex platen, maar ook Dibond en grote 3D objecten uit EPS en PIR. Wij CNC frezen producten voor een breed scala aan markten en toepassingen. Onze meeste klanten komen uit de stand- en decorbouw, waar wij geregeld grote 3D objecten voor frezen. Daarnaast zijn wij ook bekwaam in het produceren van composiet- en betonmallen voor de voor verschillende sectoren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor 2D plaat freeswerk.

CNC frezen met een uitgebreid machinepark

CNC staat voor ‘Computer Numerical Control’ oftewel, computergestuurde regeling van machines. CNC frezen is het computergestuurd bewerken van materiaal met een ‘frees’. Een frees is een soort boor, die door de freesmachine wordt aangestuurd. De frees baant zich met hoge snelheid en een hoog toerental door het gewenste materiaal heen. Dit noemen we ‘frezen’. Onze freesmachines kunnen 3 assen tegelijkertijd aansturen; van links naar rechts, van voor naar achter en van boven naar beneden. Op deze manier kunnen 2D en 3D vormen machinaal gecreëerd worden. Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen CNC frezen uit hout, kunststof en schuim. Daarnaast beschikken wij over een CNC gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS. Dankzij de computergestuurde CNC freesmachines is het mogelijk om 3D en 2D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen. Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kan Jules Dock Shaping uw producten maken tegen een aantrekkelijk tarief.

Waarom kiezen voor Jules Dock Shaping?

CNC frezen en snijden bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers
Laat door Jules Dock Shaping uw producten frezen en snijden. Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u een mooi eindresultaat. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welk materiaal geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl. Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op