CNC houtbewerking prijs van Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen van producten. Wij verwerken verschillende houtsoorten zoals MDF, gekleurd en ongekleurd, Multiplex, OBS en Spaanplaat. Uiteraard zijn ook andere houtsoorten mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. U kunt hout laten frezen voor verschillende toepassingen. U kunt hierbij denken aan 2D plaat-freeswerk, dat veel wordt gebruikt in de decor- en standbouw. Ook kunt u denken aan houten mallen voor het 3D vormen van bijvoorbeeld kunststof of metalen platen. Benieuwd naar onze CNC houtbewerking prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

CNC houtbewerking prijs en levertijden

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen uit hout, kunststof en schuim. Onze CNC houtbewerking prijs is altijd gebaseerd op ons productie-uurtarief van € 50,- per uur. De kostprijs is uiteraard afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw product. Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kan Jules Dock Shaping uw producten maken tegen een aantrekkelijk tarief. Wij streven er altijd naar om uw opdracht zo snel mogelijk in behandeling te nemen, ten alle tijden zullen we u op de hoogte houden van de voortgang en het verwachte oplevermoment.

Waarom Jules Dock Shaping?

Frezen en snijden bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee: Laat door Jules Dock Shaping uw hout frezen! Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u een mooi eindresultaat. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke houtsoort geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.