CNC houtbewerking Rotterdam

Laat Jules Dock Shaping uw CNC houtbewerking te Rotterdam en de rest van Nederland doen. Wij zijn een freesbedrijf dat alle soorten diensten verwant aan het frezen aanbiedt. Onze fabriek in Dordrecht bevat een uitgebreid machinepark dat tot in de kleinste details beheerst wordt door onze ervaren werknemers. Zij kunnen 3D vormen en 2D platen frezen uit verschillende soorten materialen, waaronder houtsoorten, kunststof en schuim. Indien u op zoek bent naar een CNC houtbewerking bedrijf te Rotterdam of omgeving zijn wij u graag van dienst. Uiteraard ook als u uit een ander deel van het land, of zelfs het buitenland komt. Wij kunnen verschillende soorten hout voor u verwerken, waaronder:

  • LDF
  • MDF
  • HDF
  • Multiplex
  • Spaanplaat
  • Zachtboard
  • Hardboard
  • Hardhout
Jules Dock Shaping kan uw hout voor diverse doeleinden verwerken. Zo leveren wij regelmatig 2D plaat-freeswerk voor de decor- en standbouw, of frezen wij MDF ten behoeve van pluggen- en mallenbouw. Omdat uw product veel aandacht verdient, gebruiken wij enkel de kwalitatief meest hoogstaande materialen. Zo is het ook mogelijk om hoogwaardig materiaal zoals Tooling Block en Ebbenhout bij ons aan te vragen. Wilt u meer informatie over welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing of heeft u anderszins een vraag? Neem dan direct contact met ons op.

De diensten van Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping freest producten voor verschillende markten en toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het CNC frezen en kan u alle soorten diensten voor het CNC frezen van uw producten leveren. Hier valt onder meer het verwerken van materialen onder, waaronder verschillende soorten hout, schuimen of kunststoffen. Ook doen wij aan EPS snijden, waarbij we letters, cijfers en andere contouren voor u kunnen snijden. Daarnaast kunnen wij uw producten nabewerken, om ze hoogglanzend af te kunnen leveren. Verder bieden wij u graag vrijblijvend advies aan en kunnen we ook uw 3D model of tekening analyseren en optimaliseren.

Over Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een onderdeel van Jules Dock, een innovatief en veelzijdig bedrijf dat gevestigd is in Rotterdam. In onze freesfabriek in Dordrecht hebben wij een uitgebreid machinepark staan. Onze drie CNC freesmachines en onze CNC gloeidraad snijmachine zorgen er voor dat alles bij ons mogelijk is qua omvang. Indien er producten gefreesd moeten worden die het bereik van onze machines te buiten gaan, lossen wij dit op door deze producten op te delen en vervolgens de losse segmenten weer aan elkaar te koppelen. Voor CNC houtbewerking te Rotterdam of omgeving zit u goed bij Jules Dock Shaping.

jules-dock-shaping_cnc_frezen_2d_plaat_mdf_figuren CNC houtbewerking in Rotterdam jules-dock-shaping_frezen_pir_brugleuning_composiet_rotterdam

Neem nu contact op

Indien u van ons vrijblijvend advies wenst te ontvangen over welk houtsoort het meest geschikt is voor uw toepassing of anderszins een vraag heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Ook kunt u een offerte aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens binnen 48 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl. Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op