Wij zijn gespecialiseerd in CNC houtbewerking

Jules Dock Shaping is een freesbedrijf dat gespecialiseerd is in CNC houtbewerking. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en een leveren alle voorkomende diensten voor het frezen van producten. Wij kunnen daarbij verscheidene soorten hout voor u verwerken, waaronder LDF, MDF, HDF, Multiplex, Spaanplaat, Zacht- en hardboard, en hardhout. Ons bedrijf kan hout voor u frezen voor diverse toepassingen. Zo frezen wij bijvoorbeeld MDF ten behoeve van pluggen- en mallenbouw. Ook kunt u denken aan 2D plaat-freeswerk, iets wat veelvuldig gebruikt wordt in de decor- en standbouw. Wij bij Jules Dock Shaping begrijpen dat uw product veel aandacht verdient. Om die reden worden door ons alleen de kwalitatief meest hoogstaande materialen gebruikt. Het is ook mogelijk om hoogwaardig materiaal zoals Tooling Block en Ebbenhout aan te vragen. Zoekt u een bedrijf dat CNC houtbewerking voor u kan doen, of heeft u meer informatie nodig over welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan direct contact met ons op.

Prijs en levertijden voor CNC houtbewerking

Bij Jules Dock Shaping bent u verzekerd van een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben ervaren en vakkundige medewerkers in dienst, die ons uitgebreide machinepark tot in de fijnste details beheersen. Hierdoor kan Jules Dock Shaping uw producten maken tegen een voor u aantrekkelijk tarief, waarbij wij garant staan voor hoge kwaliteit en snelle service. Onze CNC houtbewerking prijs is gebaseerd op ons productie-uurtarief van €50,- per uur. Deze kostprijs is uiteraard wel afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw product. Ons streven is om uw opdracht altijd zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen. Wij zullen u altijd op de hoogte houden van de voortgang van uw CNC houtbewerking opdracht, en het te verwachten oplevermoment.

Snijden en frezen brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Ervaren medewerkers
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Snelle levering en door heel Nederland
  • Alles is mogelijk qua omvang 
jules-dock-shaping_cnc_frezen_2d_plaat_mdf_figuren CNC houtbewerking in Rotterdam jules-dock-shaping_frezen_pir_brugleuning_composiet_rotterdam

Hout laten frezen door ons uitgebreid machinepark

CNC staat voor ‘Computer Numerical Control’. Dit duidt op de computergestuurde regeling van machines. CNC frezen is daarbij het computergestuurd bewerken van materiaal zoals hout met een frees. Een frees is een boor die wordt aangestuurd door de freesmachine. Met deze freesmachine kunnen 2D en 3D vormen gecreëerd worden uit materialen, waaronder verschillende houtsoorten. Dit doet de machine door de boor met een hoge snelheid en een hoog toerental door het materiaal heen te banen. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark, met freesmachines die 3 assen tegelijkertijd kunnen aansturen: van links naar rechts, van voor naar achter en van boven naar beneden. Bij ons is alles mogelijk qua omvang, en wij kunnen zowel 3D als 2D vormen voor u maken. Voor CNC houtbewerking bent u dus bij Jules Dock Shaping op het juiste adres!

Contact opnemen voor CNC houtbewerking?

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat CNC houtbewerking voor u kan verrichten, zijn wij u graag van dienst. Indien u van ons vrijblijvend advies wenst te ontvangen over welk houtsoort het meest geschikt is voor uw toepassing, kunt u direct  met ons opnemen. Wilt u ons op een andere manier bereiken? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op