EPS frezen

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u EPS frezen kan? Maak kennis met Jules Dock Shaping. Onze dienstverlening richt zich volledig op CNC frezen en EPS frezen. We zijn dus met recht een specialist te noemen in het EPS frezen. EPS (een Engelse afkorting voor ‘expanded polystyrene’, ofwel geëxpandeerd polystyreen) wordt in de volksmond ook wel piepschuim genoemd. Wij kunnen EPS frezen, maar ook andere materialen zoals hout en kunststof. Als specialist in het EPS frezen beschikken wij natuurlijk over de beste machines. Daarom kunnen wij naast 2D platen ook 3D vormen voor u frezen. Omdat wij voor diverse toepassingen kunnen frezen is ook de reden dat wij een brede variatie aan klanten hebben in allerlei soorten markten. Neem voor meer informatie over het EPS frezen even contact met ons op.

EPS frezen door Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is trots op haar uitgebreide en geavanceerde machinepark. In onze fabriek in Capelle aan den IJssel hebben we drie CNC freesmachines staan en een CNC gloeidraad snijmachine. Gezamenlijk of afzonderlijk stellen deze machines ons in staat om snel grote objecten uit EPS te frezen. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dat betekent dat onze freesmachines aangestuurd worden door computers. Dat stelt ons in staat om met grote precisie EPS te frezen. Dit doen ze door de frees (een boor) met een hoge snelheid en een hoog toerental door materiaal heen te snijden. Hiervoor hebben wij speciale frezen, zodat we een zo hoog mogelijke oppervlakte kwaliteit kunnen halen bij het EPS frezen. Zo kunnen door EPS frezen allerlei vormen geproduceerd worden uit piepschuim, zoals letters, cijfers en andere contouren zoals EPS standbeelden.

Onze freesmachines beschikken verder drie assen, waardoor wij zowel 2D platen als 3D vormen uit EPS kunnen frezen. Door onze speciale freestechniek kunnen we dezelfde producten uit EPS frezen als een machine met vijf assen.

Over Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is als specialist in EPS frezen gevestigd in Capelle aan den IJssel. Naast EPS frezen bieden wij nog enkele andere diensten aan. Zo kunnen we materialen als hout en kunststof CNC frezen. Ook kunnen we producten voor u nabewerken, u adviseren en modellen en tekeningen voor u optimaliseren. Onze freesmachines staan onder controle van vakkundige medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat. Verder geniet u door te kiezen voor Jules Dock Shaping van de volgende voordelen:

  • Alle mogelijkheden qua vormen en omvang;
  • Vrijblijvende offerte binnen 72 uur;
  • Aantrekkelijke tarieven.
  • Snelle levering bij u op locatie;

Vraag een offerte aan!

Kies voor Jules Dock Shaping om uw EPS te frezen! Vraag gerust meer informatie aan of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op +31 (0)85 065 31 45, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op