EPS (Piepschuim) frezen

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u uw EPS kan frezen? Maak kennis met Jules Dock Shaping. Onze dienstverlening richt zich volledig op CNC frezen en snijden van allerlei schuimsoorten. We frezen EPS voor zowel bedrijven als particulieren. Beschikt u over EPS dat u in een bepaalde vorm wilt laten frezen? Dan is Jules Dock Shaping hét bedrijf voor u. EPS is zeer breed toepasbaar, daarom hebben wij ook een brede variatie aan klanten in allerlei soorten markten zoals kunst, interieur, bouw en infra, blowups en ga zo maar door. Bekijk hier een aantal projecten die zijn uitgevoerd in EPS of neem voor meer informatie over het CNC frezen van EPS contact met ons op.

 

Soorten EPS

EPS staat voor ‘expanded polystyrene’, wat geëxpandeerd polystyreen betekent. Het materiaal staat ook wel bekend als piepschuim. Ons bedrijf kan EPS frezen met behulp van onze CNC freesmachine. EPS is er in verschillende maten en dichtheden. Hieronder vindt u de verschillende soorten die wij bewerken. Voor meer mogelijkheden in soorten EPS kunt u ons bellen of mailen.

  • EPS 60 (15 kg/m³)
  • EPS 100 (20 kg/m³)
  • EPS 150 (25 kg/m³)
  • EPS 200 (30 kg/m³)
  • EPS 250 (35 kg/m³)

 

Technieken

In onze fabriek in Dordrecht hebben we een uitgebreid machinepark aangelegd voor het EPS frezen en frezen van andere materialen. Voor het EPS frezen gebruiken wij één van onze 3 freesmachines. Onze machines kunnen 3 assen tegelijkertijd aansturen, zodat wij uw EPS kunnen frezen in zowel 2D platen als complexe 3D vormen. Geen vorm is ons te gek!

We bewerken dan ook EPS voor diverse markten en toepassingen. Uit EPS kunnen wij allerlei soorten objecten produceren zoals letters, cijfers, standbeelden, grote kunstwerken, mallen en ga zo maar door. Naast EPS frezen wij ook andere materialen zoals XPS en EPP van verschillende dichtheden met onze machines. Deze schuim materialen kunnen ook CNC gesneden worden in plaats van gefreesd. Grote en simpele vormen snijden wij met onze gloeidraad machine die zeer geschikt is om schuim te bewerken.

 

Over Shaping

Jules Dock Shaping is als specialist in het bewerken van EPS gevestigd in Dordrecht. In onze fabriek in Dordrecht hebben we drie CNC freesmachines staan en een CNC gloeidraad snijmachine. Gezamenlijk of afzonderlijk stellen deze machines ons in staat om snel grote objecten uit schuim te frezen. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dat betekent dat onze snij- en freesmachines aangestuurd worden door computers. Dat stelt ons in staat om met grote precisie EPS te frezen. Naast schuim bewerken bieden wij nog enkele andere diensten aan. Zo kunnen we materialen als hout en kunststof CNC frezen. Ook kunnen we producten voor u nabewerken, u adviseren en modellen en tekeningen voor u optimaliseren. Onze freesmachines staan onder controle van vakkundige medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat. Verder geniet u door te kiezen voor Jules Dock Shaping van de volgende voordelen:

  • Alle mogelijkheden qua vormen en omvang;
  • Vrijblijvende offerte binnen 72 uur;
  • Aantrekkelijke tarieven.

Vraag een offerte aan!

Kies voor Jules Dock Shaping om uw schuim te frezen! Vraag gerust meer informatie aan of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op +31 (0)85 065 31 45, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op