EPS snijden

Jules Dock Shaping kan EPS snijden voor zowel bedrijven als particulieren. Beschikt u over EPS dat u in een bepaalde vorm of plaat wilt laten snijden? Dan is Jules Dock Shaping hét bedrijf voor u. EPS staat voor ‘expanded polystyrene’, wat geëxpandeerd polystyreen betekent. Het materiaal staat ook wel bekend als piepschuim. Ons bedrijf kan EPS snijden met behulp van onze EPS snijmachine. Bij Jules Dock Shaping kunnen we EPS snijden, maar wanneer het product te complex is om het EPS te snijden hebben wij de mogelijkheid om het EPS snijden te vervangen door EPS frezen. Wij kunnen EPS snijden voor diverse markten en toepassingen. Andere materialen zoals XPS en EPP zijn vaak ook te snijden met onze EPS snijmachine. U bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk van hoge kwaliteit: we houden rekening met al uw wensen om het door u gewenste product te kunnen leveren. Meer informatie gewild over het EPS snijden bij Jules Dock Shaping? Neem dan even contact met ons op.

EPS laten snijden door Jules Dock Shaping

In onze fabriek in Capelle aan den IJssel hebben we een uitgebreid machinepark aangelegd voor het EPS snijden en snijden van andere materialen. Voor het EPS snijden hebben we een speciale gloeidraad machine die zeer geschikt is om piepschuim te bewerken. Al onze freesmachines zijn computer gereguleerd. Deze CNC (Computer Numerical Control) machines besturen de frees, zodat wij met de grootste precisie EPS kunnen snijden en bewerken. Dit kan door een gloeidraad door EPS te laten snijden. Onze freesmachines kunnen 3 assen tegelijkertijd aansturen, zodat wij uw EPS kunnen snijden in zowel 2D platen als 3D vormen. Altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit met Jules Dock Shaping.

3D letters kopen jules-dock-shaping_cnc_frezen_2d_plaat_mdf_figuren EPS snijden

Snijden en frezen brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Ervaren medewerkers
  • Binnen 72 uur een offerte
  • Snelle levering en door heel Nederland
  • Alles is mogelijk qua omvang 

Over Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping maakt deel uit van het bedrijf Jules Dock. Wij zijn in Capelle aan den IJssel gevestigd en kunnen EPS snijden voor een breed scala aan toepassingen. We hebben dan ook klanten in allerlei soorten markten. Wij hebben veel ervaring in het EPS snijden. Door uw EPS te laten snijden bij Jules Dock Shaping geniet u van allerlei voordelen:

  • Snelle levering bij u op locatie;
  • Ruime mogelijkheden qua omvang;
  • Offertes die binnen 72 uur opgesteld worden;
  • Ervaren en gespecialiseerde medewerkers die onze machines uitstekend beheersen;
  • Aantrekkelijke tarieven.

Meer weten over EPS snijden?

Wij kunnen EPS snijden voor u. Wilt u meer informatie over het EPS snijden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen via +31 (0)85 065 31 45, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op