Wilt u iets frezen te Rotterdam?

Jules Dock Shaping is een bedrijf dat 3D objecten kan frezen uit materialen zoals hout, kunststof en schuim. Beschikt over dergelijke materialen en wilt u deze laten frezen te Rotterdam of omgeving? Dan bent u bij Jules Dock Shaping aan het juiste adres. Wij zijn een freesbedrijf gevestigd in Dordrecht en frezen producten voor diverse markten en toepassingen. Hierbij kunnen wij u alle soorten diensten voor het frezen van uw producten leveren. Zo frezen wij geregeld grote 3D objecten voor klanten uit de stand- en decorbouw. Ook produceren wij composiet- en betonmallen voor de maritieme sector en de bouw. Heeft u materialen die u wilt laten frezen te Rotterdam of omgeving en wilt u meer weten over wat Jules Dock Shaping voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

De specialist in CNC frezen in Rotterdam

Frezen is het bewerken van houtsoorten, kunststof of schuim met wat een ‘frees’ genoemd wordt. Dit is een soort boor welke zich met een hoge snelheid en een hoog toerental door het materiaal heen baant, een proces dat ‘frezen’ heet. CNC staat hier voor ‘Computer Numerical Control’ en duidt op de computergestuurde regeling van de machines. Jules Dock Shaping bezit een uitgebreid machinepark, waarmee we producten uit verschillende soorten materialen kunnen frezen. Onze freesmachines kunnen 3 assen tegelijkertijd aansturen: van links naar rechts, van voor naar achter en van boven naar beneden. Verder beschikken wij ook over een gloeidraad snijmachine welke gebruikt kan worden voor het bewerken van EPS. Met onze computergestuurde freesmachines is het mogelijk om 3D en 2D vormen en contouren te frezen in Rotterdam en omgeving tot in de kleinste details.

jules-dock-shaping_cnc_frezen_pir_kunst_decorbouw_epoxy_coating_giovanni-van-bronckhorst  jules-dock-shaping_cnc_frezen_pir_kunst_decorbouw_epoxy_coating_giovanni-van-bronckhorst  jules-dock-shaping_cnc_frezen_pir_schuim_decorbouw_standbeeld_michelangelo_mozes

Onze diensten

Jules Dock Shaping kan u verschillende soorten diensten leveren indien u materialen wenst te laten frezen in Rotterdam of elders in Nederland. Bij ons is alles mogelijk qua omvang. Daarnaast garanderen onze ervaren medewerkers u een mooi eindresultaat en een snelle levering bij u op locatie. Wij hebben onze diensten nog even voor u op een rijtje gezet:

  • CNC frezen van diverse houtsoorten, kunststof en schuimen;
  • EPS snijden van letters, cijfers en andere contouren;
  • Nabewerken, om uw gefreesde producten hoogglanzend af te werken;
  • Adviseren: wij denken graag met u mee en bieden u vrijblijvend advies;
  • Optimaliseren van uw 3D model of analyse;
  • Bezorging op locatie.

Neem nu contact op

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw producten kan frezen te Rotterdam?. Jules Dock Shaping is dat bedrijf voor u. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier op de site invullen. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)85 065 31 45, of per e-mail via shaping@julesdock.nl.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op