Prototype laten maken door Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een CNC freesbedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen van producten. Wij verwerken materialen zoals o.a. verschillende houtsoorten, kunststoffen en schuimen. Voor een prototype laten maken kunt u bij ons terecht, wij maken regelmatig prototypes voor verschillende producten en toepassingen. Hierin wordt meestal onderscheid gemaakt tussen technische, functionele prototypes of esthetische prototypes of zichtmodellen. Een combinatie van beide is vaak ook mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Functionele prototypes zijn vaak opgebouwd uit verschillende onderdelen, soms ook bestaande uit verschillende materialen. Om de kostprijs laag te houden maken wij prototypes meestal uit goedkopere materialen zoals MDF en EPS. Regelmatig komt het voor dat een prototype uit onderdelen van verschillende materialen moet bestaan. Wij bieden in deze gevallen ook de optie om de prototypes op te bouwen en de onderdelen netjes te verlijmen/monteren. Het is uiteraard ook mogelijk om hoogwaardige presentatie- en zichtmodellen te laten maken. Een beursmodel dat alle aandacht moet trekken kunnen wij bijvoorbeeld tot hoogglans aflakken. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Een prototype laten maken met een modern machinepark

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen uit hout, kunststof en schuim. Daarnaast beschikken wij over een CNC gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS (piepschuim). Het komt regelmatig voor dat bij Jules Dock Shaping prototypes gemaakt worden. Dankzij de computergestuurde CNC freesmachines is het mogelijk om 3D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen.Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kunt u bij Jules Dock Shaping gerust uw prototype laten maken.

Waarom Jules Dock Shaping?

Het laten maken van een prototype van uw product bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers
Jules Dock Shaping biedt de mogelijkheid om een prototype van uw product te maken. Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welk materiaal geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.