Schuim frezen en snijden

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u uw schuim kan bewerken? Maak kennis met Jules Dock Shaping. Onze dienstverlening richt zich volledig op CNC frezen en snijden van allerlei schuimsoorten. We zijn dus met recht een specialist te noemen in het bewerken van schuim. Schuim is zeer breed toepasbaar, daarom hebben ook een brede variatie aan klanten in allerlei soorten markten zoals kunst, interieur, bouw en infra, blowups en ga zo maar door. Bekijk hier een aantal projecten die zijn uitgevoerd in schuim of neem voor meer informatie over het bewerken van schuim contact met ons op.

 

Technieken en materialen

Wij frezen allerlei soorten schuim zoals piepschuim (EPS), hardschuim, zachtschuim etc. Uit deze typen schuim kunnen wij allerlei soorten objecten produceren zoals letters, cijfers, standbeelden, grote kunstwerken, mallen en ga zo maar door. Hieronder vind je onze typen schuim die wij bewerken.

  • EPS
  • PIR
  • PUR
  • PU
  • EPP
  • XPS
  • Voor andere soorten schuim kunt u ons bellen of mailen.

Jules Dock Shaping is als specialist in het bewerken van schuim gevestigd in Dordrecht. Jules Dock Shaping is trots op haar uitgebreide en geavanceerde machinepark. In onze fabriek in Dordrecht hebben we drie CNC freesmachines staan en een CNC gloeidraad snijmachine. Gezamenlijk of afzonderlijk stellen deze machines ons in staat om snel grote objecten uit schuim te frezen. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dat betekent dat onze freesmachines aangestuurd worden door computers. Dat stelt ons in staat om met grote precisie schuim te frezen. Hiervoor hebben wij speciale frezen, zodat we een zo hoog mogelijke oppervlakte kwaliteit kunnen halen bij het frezen van schuim. Naast schuim bewerken bieden wij nog enkele andere diensten aan. Zo kunnen we materialen als hout en kunststof CNC frezen. Ook kunnen we producten voor u nabewerken, u adviseren en modellen en tekeningen voor u optimaliseren. Onze freesmachines staan onder controle van vakkundige medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat. Verder geniet u door te kiezen voor Jules Dock Shaping van de volgende voordelen:

  • Alle mogelijkheden qua vormen en omvang;
  • Vrijblijvende offerte binnen 72 uur;
  • Aantrekkelijke tarieven.

Vraag een offerte aan!

Kies voor Jules Dock Shaping om uw schuim te frezen! Vraag gerust meer informatie aan of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op +31 (0)85 065 31 45, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Bel ons voor meer informatie Neem contact met ons op