Standbeeld laten maken door Jules Dock Shaping

Jules Dock Shaping is een CNC freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen van producten. Wij verwerken materialen zoals o.a. verschillende houtsoorten, kunststoffen en schuimen. Voor een standbeeld laten maken kunt u hierbij denken aan materialen zoals bijvoorbeeld PIR en PUR schuim of eventueel EPS. PIR en PUR schuim zijn, ten opzichte van EPS, relatief duurdere materialen met een gesloten celstructuur. Dit laat zich echter uitstekend frezen en nabewerken. Afhankelijk van de complexiteit van het model en het budget dat de klant beschikbaar heeft, kunnen wij niet altijd de volledige detaillering van het aangeleverde model behalen. Voor deze klanten frezen wij de standbeelden wat grover zodat zij zelf de laatste hand aan het model kunnen leggen.

Een standbeeld laten maken met een modern machinepark

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen uit hout, kunststof en schuim. Daarnaast beschikken wij over een CNC gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS. Het maken van standbeelden en objecten uit schuim is uitgegroeid tot een specialisme van Jules Dock Shaping. Dankzij de computergestuurde CNC freesmachines is het mogelijk om 3D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen. Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kunt u bij Jules Dock Shaping uw standbeeld laten maken.

Waarom Jules Dock Shaping?

Het laten maken van een standbeeld bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers
Jules Dock Shaping biedt de mogelijkheid om uw standbeeld te maken. Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u producten van de hoogste kwaliteit. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welk materiaal geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.