Theater decor maken

Jules Dock Shaping is een CNC freesbedrijf gevestigd in Dordrecht. Hier leveren wij alle voorkomende diensten voor het frezen van producten. Wij verwerken materialen zoals o.a. verschillende houtsoorten, kunststoffen en schuimen. Voor een theater decor maken, gebruiken wij meestal materialen zoals EPS voor 3D objecten en MDF voor 2D plaatwerk. Een theater decor bestaat meestal uit gefreesde platen MDF of Multiplex, deze worden vaak gekleurd of bedrukt aangeleverd. Ook komt het voor dat decors worden aangekleed met grote of kleine 3D objecten. In beide gevallen kan Jules Dock Shaping u van dienst zijn. Wij denken graag met u mee wat de beste opties zijn voor het produceren van uw decorstukken en zorgen ervoor dat deze zonder beschadigingen geleverd worden.

Een theater decor maken met een modern machinepark

Jules Dock Shaping beschikt over een uitgebreid machinepark waar we producten kunnen frezen uit hout, kunststof en schuim. Daarnaast beschikken wij over een CNC gloeidraad snijmachine voor het bewerken van EPS. Het maken van decors is een specialisme van Jules Dock Shaping. Dankzij de computergestuurde CNC freesmachines is het mogelijk om 3D en 2D vormen en contouren tot in de kleinste details uit te frezen. Jules Dock Shaping staat garant voor hoge kwaliteit en snelle service. Dankzij onze ervaren medewerkers die ons machinepark volledig beheersen, kan Jules Dock Shaping uw theater decor maken.

Waarom Jules Dock Shaping?

Het laten maken van een theater decor bij Jules Dock Shaping brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Snelle levering
  • Alles is mogelijk qua omvang
  • Binnen 48 uur een offerte
  • Ervaren medewerkers
Laat door Jules Dock Shaping uw theater decor maken. Door onze ervaring en nauwkeurige machines, garanderen wij u producten van de hoogste kwaliteit. Naast het maken van de producten zorgen wij ook nog eens dat deze bij u op locatie worden afgeleverd.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over welk materiaal geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de afwerking van uw producten en kunnen we de gefreesde producten ook op locatie afleveren. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 065 31 45 of per e-mail via shaping@julesdock.nl.